Hulligtenweg 1, 9334 TD Peest
 
Telefoon 06 - 51 414 949
Kalfsbeek advies en mediation kan u met een bestuurlijke ervaring van meer dan 20 jaar in de ouderenzorg, thuiszorg en de zorg voor auditief gehandicapten, van advies dienen op vele gebieden.
Klik hier voor een beknopt cv van Ronald Kalfsbeek, de man achter Kalfsbeek advies en mediation.

Als oud-bestuurder zit het besturen van zorginstellingen in de AWBZ-sector hem in het bloed. De daarmee opgedane ervaring maakt, dat hij elke Raad van Bestuur behulpzaam kan zijn bij bestuurlijke vraagstukken. Klik hier voor nadere informatie.
 
Als jurist is Ronald Kalfsbeek uitstekend op de hoogte van de gezondheidszorgwetgeving; hij dient u graag van advies op alle juridische vragen waarmee u als bestuurder van een zorgorganisatie te maken krijgt.
Klik hier als u daar meer van wilt weten.
 
Iedere zorginstelling kan geconfronteerd worden met een ontevreden cliŽnt, die de organisatie in een juridische procedure betrekt. Kalfsbeek advies en mediation kan u bijstaan in het voeren van die procedure of die namens u voeren. Klik hier als u daar iets meer over wilt weten.
 
Vrijgevestigde specialisten in een ziekenhuis werken meestal samen in een maatschap. Het is soms dringend noodzakelijk om het beleid van een maatschap eens goed op papier te zetten.
Klik hier als u daar iets meer van wilt weten.