Hulligtenweg 1, 9334 TD Peest
 
Telefoon 06 - 51 414 949

coaching, ook voor bestuurders in de zorg

Iedere bestuurder van een zorginstelling heeft wel eens momenten dat hij behoefte heeft aan een luisterend oor buiten de organisatie. Iemand die net even de juiste vragen weet te stellen en een spiegel voor houdt. Zodat de bestuurder geholpen wordt zelf de antwoorden te vinden op zijn vragen.
Hetzelfde geldt voor leden van het managementteam. Zij zitten altijd in het spanningsveld tussen de bestuurder die met de Raad van Toezicht afspraken heeft gemaakt om bepaalde doelstellingen te halen, en de leidinggevenden van de medewerkers die die doelstellingen feitelijk waar moeten maken.
Ronald Kalfsbeek is met zijn ervaring in staat om bestuurders en MT-leden bij te staan. Niet om antwoorden te geven, maar wel om de juiste vraag op het juiste moment te stellen en hen daarmee te helpen de juiste keuzen te maken.
Ronald Kalfsbeek is ook NMi-geregistreerd mediator. Met die kennis kan hij leidinggevenden helpen om conflicten vr te zijn, waardoor medewerkers zich prettiger voelen en de clint krijgt waar hij recht op heeft.